diumenge, 27 de setembre del 2009

Mozilla Firefox, Bloc de notes de Google i Google Reader

Durant la primera classe vam utilitzar el navegador web Mozilla Firefox, que ens ofereix un seguit d'eines que ens poden facilitar la navegació.
El podem utilitzar per exemple per cercar una paraula concreta en una pàgina web; per disposar d'un corrector ortogràfic a l'hora d'escriure un correu electrònic; per tenir organitzades totes les pestanyes (ens permet trobar-les més ràpid)o bé per tal que apareguin sempre les mateixes pestanyes a l'obrir el navegador.

El Bloc de notes de Google (Google Notebook)ens permet seleccionar i guardar en línia textos, fragments o fotografies mentre naveguem; de manera que hi podem accedir des de qualsevol ordinador i fins i tot compartir les informacions. També ens permet organitzar la informació guardada a través d'etiquetes i comentaris.

El Google Reader és un lector de RSS que ens permet accedir i organitzar totes les notícies que tracten un mateix tema (per exemple tenir guardades totes les notícies d'un diari determinat que tractin un tema que ens interessa, o guardar un determinat programa de ràdio).

He provat d'utilitzar aquestes eines a casa, i sí que m'han resultat útils, sobretot les opcions que ens ofereix el navegador web Mozilla Firefox i el Bloc de notes de Google, ja que em permet superar els inconvenients dels Preferits del navegador que utilitzava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada